Llogaritje dhe Deklarime Tatimore

Jemi te specializuar në shërbime të plota të llogaritjes dhe pregatitjes së deklarimeve tatimore për klientët tanë. Ndjekim me rigorozitet marrëdhënien me zyrën e taksave dhe sigurojmë që të gjitha detyrimet tatimore të plotësohen me saktësi.

Learn More

Trajnime Profesionale ne Kontabilitet te Aplikuar

Ofrojme trajnime profesionale te kontabilitetit te aplikuar. Dedikuar formimit dhe nevojave tuaja. Çdo trajnim shoqerohet me dokumenta e situata reale te pasqyruar ne platformat me te mira ne vend Financa5 dhe Alpha Web. Seancat drejtohen nga profesionistë, Kontabilist I Miratuar .

Learn More

Këshillim Financiar dhe Planifikim Tatimor

Ne ofrojmë këshillim të specializuar për çështjet financiare dhe tatimore. Përkrahim klientët në planifikimin e buxhetit, investimeve, dhe strategjive tatimore për të arritur objektivat e tyre financiare.

Learn More

Zyra e Konsultimeve Ekonomike & Kontabël

Ofrojme me shume se sherbime fiskale dhe marredhenie me tatim-taksat.

Puna, fokusohet ne konsulencen ekonomike dhe kontabel per operatoret e biznesit dhe jo vetem. I meshojme konsulences dhe asistences lidhur me;  implementimin, organizimin e operacioneve normale te biznesit, duke integruar sisteme e metoda te rregjistrimeve dhe kontrollit te perditshem.

Gjithcka bazohet ne nje eksperience mbi 10 vjecare ne fushen profesionale te ekonomise,kontabilitetit dhe taksave. Duke u bazuar ne manuale te miratuara , rregulla dhe standarde kontabel , kalkulimi i kostove, mbajtja e llogarive te biznesit dhe hartimi i Raporteve periodike  do te jete me e thjeshte, koherente dhe ne perputhje me kerkesat fiskale.

Testimonials

Pse Ne?

Përparim teknologjik

Jemi të përkushtuar për përdorimin e teknologjisë së fundit në fushën e llogaritjes dhe kontabilitetit. Kjo na lejon të ofrojmë zgjidhje efikase, të sigurta dhe të avancuara për klientët tanë.

Siguria dhe konfidencialiteti

Ne i kushtojmë rëndësi të veçantë sigurisë dhe konfidencialitetit të të dhënave tuaja. Ju mund të keni besim të plotë në mënyrën se si trajtojmë dhe ruajmë informacionin tuaj financiar.

Gjithëpërfshirës

Përveç shërbimeve të llogaritjes tradicionale, ne ofrojmë edhe këshillim financiar, auditim, dhe konsulence tatimore për të siguruar që të gjithë aspektet e nevojave tuaja financiare të jenë mbuluar në mënyrë efikase.

Ekspertizë profesionale

Stafi ynë i kualifikuar me përvojë do t’u ofrojë shërbime të lartë cilësie dhe zgjidhje të specializuara për çështjet tuaja financiare.

Personalizimi

Ne kuptojmë se çdo klient ka nevoja unike, prandaj pranojmë një qasje të personalizuar ndaj çdo projekti. Ju dëgjojmë me kujdes dhe bëjmë punën tonë në përputhje me synimet dhe synimet tuaja specifike.

Suporti

Jemi të vendosur të ndihmojmë bizneset dhe individët të arritur suksesin e tyre financiar. Nëse keni nevojë për shërbime llogaritjeje dhe kontabiliteti të cilat janë të besueshme dhe efikase, ju ftojmë të na kontaktoni sot për të filluar bashkëpunimin!

Angazhimi ynë

Ne jemi të angazhuar ndaj cilësisë, sinqeritetit dhe kujdesit të klientit. Për ne, klienti është gjithmonë në qendër të punës sonë dhe kemi një angazhim të palëkundur për të përmbushur dhe tejkaluar pritshmëritë e tyre. Ne punojmë me përkushtim të plotë për t’u siguruar që cdo klient të ketë një eksperiencë pozitive dhe të fitojë besimin tonë. Sfidat financiare janë sfida tona dhe ne jemi të vendosur për t’u përpjekur maksimalisht për suksesin e tyre.

 

PARTNERITETI
MUNDESIA
TE ARDHURAT

LEHTËSOJMË ÇDO GJË

E thjeshtë për t'iu bashkuar

Ne ofrojmë një përvojë të lehtë dhe të shpejtë për të ju bashkuar me shërbimet tona. Me pak hapa të thjeshtë, mund të filloni të përfitoni nga ekspertiza jonë në llogaritje dhe kontabilitet.

E thjeshtë për t'iu marrë

Në ekipin tonë të përkushtuar, marrja e informacioneve dhe dokumentacionit tuaj është e thjeshtë dhe e lehtë. Përdorim metoda të sigurta dhe të avancuara për të siguruar që të dhënat tuaja të ruhen dhe trajtohen në mënyrë të sigurtë.

E thjeshtë për t'iu kuptuar

Ne e përdorim gjuhën e thjeshtë dhe të qartë për t’ju ndihmuar të kuptoni proceset financiare dhe të kontabilitetit. Bëjmë që çështjet komplekse të shndërrohen në diçka të kuptueshme dhe të përshtatshme për ju.

Get a Call Back

If you need to speak to us about a general query fill in
the form below and we will call you back within the
same working day.

  KURSE INDIVIDUALE KONTABILITET I APLIKUAR"? *

  Latest From News

  More All

  Zyra e Konsultimeve Ekonomike & Kontabël

  Sign up to receive awesome content in your inbox.

  We don’t spam!